Prirodna kozmetika Mystery je član Udruženja kreativaca Draganasgarden Banjaluka. Od strane predsjednice Udruženja i sestrinskog udruženja Draganasgarden Geteborg, Mystery dobija poziv da predstavi svoje proizvode na izložbi u ovom gradu. Članovi ovog Udruženja  su naši državljani koji žive u dalekoj Švedskoj. Veoma smo počastvovani što smo dobili priliku da im predstavimo svoje proizvode. Samo Udruženje ima za cilj da održava našu tradiciju i kulturu, kao i da promoviše naše domaće proizvode u Kraljevini Švedskoj.

Mystery se već dugo vremena sprema za samu izložbu, ali i za daleki put.  Mnogo je vremena i truda trebalo da se naprave proizvodi koje ćemo prezentovati u Švedskoj, da se lijepo upakuju i pošalju. Izložba će se održati 17. aprila, a tvorac Mystery kozmetike Dubravka Aničić, održaće prezentaciju članovima Udruženja i organizatorima događaja, kao i mnogobrojnim posjetiocima.

Za sve one koji nisu upoznati, Prirodna kozmetika Mystery izdrađuje se od eteričnih i biljnih ulja i od drugih prirodnih sirovina. Kozmetiku izrađuje diplomirani inženjer farmaceutske tehnologije Dubravka Aničić. Proizvodnja naše kozmetike nalazi se u Trnu, a prodaju smo raširili na teritoriju cijele BiH. Paketi naše kozmetike redovno se šalju i na druge kontinente, a kao odgovor dobijamo samo pozitivne komentare. Možemo se pohvaliti da našu kozmetiku koriste i neke ličnosti iz javnog života.

Prirodno….bez kompromisa

Vaš Mystery